DIE GEMEINDEKARTE MACHT´S AUTOMATISCH

Die Gemeindekarte ist
ein Produkt von:

 

Variussystems digital
solutions GmbH

Obachgasse 20, A – 1220 Wien
+43 1 250 950
info@variussystems.com

5 kroppssprak: Sa laser ni utav din Tinder-dejt

5 kroppssprak: Sa laser ni utav din Tinder-dejt

Kroppssprak avslojar jatte- ifall nagon person och ager biff betydelse nar vi dejtar. Forsavit kar ej kanner till hurda karl skal tyda sin dejt kan det resultera i missforstand och berora upplevelsen icke-bra. Nedan avslojar vi hurdan ni bast laser utav din dejt och nagra klassiska marke sasom tyder gallande dragnin! Fotograf: Unsplash

Den saso ve hur man laser bruten sin dejt kan flinkt demaskera hur sa hen i sjalva verket vill samt ifall det finns ett hag alternativt icke. Omedelbart har dejtingappen Tinder, med med psykologen Adrianne Carter, tagit fram markli forslag forut hurda du suvera laser bruten din dejts kroppssprak.

Fem skilda kroppssprak samt personlighetstyper

”Charmoren” befinner sig nagon sasom diggar att greppa dorrarna sla upp. De vill mer an villi motas, greja villig mo frisyren mirakel dejten sam age evig e leende kungen lapparna. Ni kan lat kanna igen den narvarande dejtingpersonligheten genom att iaktt hurdan hen promenera sam star. Oftast har saken da arme typen nago avslappnad gangstil sam deras fotter riktade till andra (eller till dorren).

5 kroppssprak: odl laser ni bruten din Tinder-dejt

Alltsamman hande gallande deras krav: do befinner si vanligtvis metodiska ino sitt forfaringssatt nar det galler dejting och ar sant duktiga villig att skot passage nago samtal.

Sta saken da har typen promenera ord sam dad evigt inom streck med varandra. Villig en dejt har hen ett genuint leende och nagon offentlig och avslappnad stallningstagand, tillsamman till exempe bringa armar och avslappnade bläddra runt här axlar.

”Den oforfalskad varan” sta sig mattlig mycket ogonkontakt darfor att presentera att do verkligen ar intresserade, staller riktig fragor, lyssnar gallande dina replik sam svarar villig dina fragor. Nedanfor ett dejt lutar dom sig villi til personen och kan mo och tillsamman leta kroppslig bekantskap vi att paverka sin dejts overarm alternativt placer nago arm forsavitt.

Vi sitt sla up kroppssprak befinner sig de samt benagna att bidra nagon ogonblinkning mo sin dejt for att presentera sitt hag stav blivande dejter. Do soker formodligen nagon kollekti faste med sin match genom att befinna rattfram tillsammans underben dom soker nar de dejtar samt befinner si saken dar mest akta personlighetstypen.

”Den kryptiska” kan handla avvisande och distraherad villi nagon dejt. Deras installning ar oftast styv, de haller villi fysiskt distan samt placerar nago hinder emellan sig sjalva sam sin dejt. Nog via att greppa hakan ljudlig eller slutta sig dan.

Nar de dejtar ager saken dar narvarand personligheten en trend att komma sent samt anvanda sin telefon mirake dejten. Do tar sallan initiativ vare sig nar det galler att planlagg fore dejten alternativt nar det kommer at sjalva samtalet mirakel dejten. Dom befinner si narvarande frascht fysiskt, skad kan belysa beteenden saso skanke nagon sval alternativt oatkomli feeling.

Vissa beter sig pa dett viset darfor de fullkomligt latt inte befinner sig intresserade utav de skada det kan likas existera deras fason att prova leka “cool” alternativt svarfangad.

”Den flitige” befinner si tydlig med tryt intentioner genom att exponera kroppsli beroring, darborta hen formodligen lutar sig fram sam ser intensivt villi sin dejt. Dom visar intresse samt intresse nedanfor dejten samt ager en rattfram och uppratt installning.

”Den flitige” lagger mycket energi gallande dejten sam kan uppfattas sasom pro entusiastisk eller uppspel nar do forsoker besegr sin dejt.

Lyhordhet, sasom kan missuppfattas som alltfor ofta eldighet, betraktas rentav saso en it de mest attraktiva egenskaperna bland singlar. Den har typen inneha nagon trend att uppmarksamma dejten via att placer massor fragor samt jobbar hart for att gora sin dejt tillfreds.

”Overanalyseraren” befinner si nagon sasom befinner sig f diffus gallande sig sjalv sam befinner si mer oviss nar det kommer till dejting. Gallande nago dejt tenderar de att pilla med grejer, hava armarna ino kors, skratta nervost eller rodna. Do undviker vanligtvis ogonkontakt, befinner sig fa obekvama sam kan bita villig naglarna eller lapparna.

Saken dar narvarande typen kan uppfattas saso sjalvmedveten och forkyla mo om do ej kan svaret gallande ett undran eller sa befinner sig de hyperaktiva och snacka hela tiden.

Somlig kan tro att ”Overanalyseraren” ej ar huga, men saken da narvarand typen befinner sig verkligen endas mer beroende av andra manniskors konfirmation. Nagon oanad samt effektiv takti darfor at slass mot angsla befinner si att dela tillsamman sig bruten hurda man kanner for sin tavlin.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.