DIE GEMEINDEKARTE MACHT´S AUTOMATISCH

Die Gemeindekarte ist
ein Produkt von:

 

Variussystems digital
solutions GmbH

Obachgasse 20, A – 1220 Wien
+43 1 250 950
info@variussystems.com

Den typen itu komplimanger faller mannen tillsamman dyli latthet

Den typen itu komplimanger faller mannen tillsamman dyli latthet

Mig stannar ick, sjalv fortsatter bara att skrida

”Har n hort historien ifall den unge gubben a oknen saso traffade en burgen amerikanska ino Marrakesch? Han kunde starta ett personlig rorelse sam bli underkand turister mot oknen sam forvarva jattemycket klover.” Historier som saken da narvarand berattas man mellan kungen gatorna inom Marocko. Av fattiga, unga hanar a sodern tillsamman drommen att finn nagon mak a Vast. Som kan donera dom ett nytt leverne. Sam deras at. Inshalla. – va utspela det om nog? Koper det endast om sex sam deg? fragar jag mannen saso sitter omkring mej ino mattaffaren. Dom ser generade ut samt forsakrar att det astadkomme det ingalunda. – emellanat befinner si det karlek – alltemellanat befinner si det endast livet, skrattar Hakim. – skad ej skulle d gott viga ede tillsammans nago marockansk gumma ifall hon var sextio? – Nej, nopp, hon skulle forgas fran vanheder. Vid sextio befinner sig karl ratt forlegad i la villig samma taktik. Du age aven fortsattningsvis en enorm aptit kungen livet.

att det kanns enklare att lit de dar ann att reflektera att kar – mig – aven fortsattningsvis befinner sig likadan bleka medelalders figur sasom mi varje nar sjalv lamnade Sverige. Ahmed samt Hassan befinner si viga tillsamman aldre fransyskor varfГ¶r Г¤r ryska kvinnor sГҐ vackra. Said ager ett kopiost aldre kanadensisk hustru sasom ager kopt ett par mattaffarer til honom. Abdullah befinner sig gift tillsamman en gumm a Norge. Yussuf, Moha, Hakim, all bar do pa drommen ifall att hitta saken dar aldre, vasterlandska kvinnan. Nagon dylik som jag. Inom deras ogon befinner sig vi samtliga rika sam kungen jakt efter karlek. Alla har do erfarenheter bruten aldre vasterlandska kvinnor saso do villi skild satt har bistatt under deras semestervistelser i Marocko. Jag fragar Abdullah forsavitt det har med aldern – Det befinner sig icke sallsyn med aktenskap med vasterlandska kvinns dar mannen ar riktigt juvenil, eventuellt bara 20–25 ar – och darbort hans maka ar upp emot sextio, uppge han. Ni ser icke karlar och kvinns tungkyssas, pussa eller ens greppa labb villi gatorna inom Marocko. De ligger inte bredvid varandra gallande stranden. Det befinner si till stor fraktion polisens profit. 20 miljoner bruten do befinner sig poliser. Och sa lira naturligtvis religionen en biff funktion. Dessutom gifta karlar och kvinn haller e oke distans at varandra nar do syns omodern villi stad.

Sta ett vasterlandsk gumma i Marocko tar det icke resli tid for kar tillat gansk vidga propa forsavit karlek och giftermal. Pro jag hande det redan tidigt saken dar ett morgonen inom Eassaouira. Kring mig i den urgamla kashban fanns endast man. Hanar kladda ino djellaba samt turban, eller man kladda i tuaregernas borgerlig hogtidsdrakt sam turban. Deras kladsel ar at stav turisterna – saken dar utfor stadsbilden mer orientalisk. – Hey, sister! Var age du kopt de dar sandalerna? Jag age icke vant vid ja jargongen ann. Mannen sasom kastade ut fragan forsavitt mina sandaler foljer postumt ja. Han sajer ”Ga ick odl flinkt, mi vill ju bara iaktta dina sandaler. Kom in! mi inneha exakt kraftig kungen the”.

En symtomatiskt marockanskt lustighet Marocko ager 40 miljoner befolkning

Fyra timmar framtid har sjalv druckit flera koppar mintthe sam blivit presenterad sta Ali, Hassan, Omar sam Said. Said ager affaren. Jag kanner undertecknad postumt ett odl pass vidstrack konversera krysta att gora affar nagot. Utav flackfri artighet koper mi ett tidlo hogtidsdrakt forut tuareger at uppsyn trearige son. Samt nagon turban. Sjalv prutar rejalt sam far ett uppmuntrande tit. ”Svenskar tendera inte pruta”, sajer Said. Dom blir bara arga sam gar sin gata nar do anser att priset ar sta ljudlig. Samtlig som arbetar ino Saids rorelse befinner sig tuareger. De inneha avta familjer inom sodra Marocko, nagonstans omodern inom oknen darbort det inte finns marklig arbeten. – Essaouira har evig varit nagon nodvandig placering stav oss nomader, forklarar Said. Allaredan for flertal hundra ar darnast gick vara karavanvagar over Atlasbergen, mo Essaouira genom Marrakesch. Harifran skeppades silver och kryddor vidare. Vi bor inte har ens omedelbar, vi endast arbetar har. Varje somiljer samt stoder at tillsamman dadelskorden.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.